Spaaractie Total

Total Nederland is een uniek initiatief gestart op Voetbal.nl: Spaar samen met alle leden een mooi bedrag bijeen voor de club!

Vanaf nu reserveert Total per getankte liter brandstof één TOTAL Clubpunt extra voor onze voetbalclub.

Wanneer u uw favoriete voetbalclub op de website heeft geselecteerd, worden aan het eind van elk voetbalseizoen de door u gespaarde extra spaarpunten door Total Nederland aan uw club in euro’s uitgekeerd!

Het totaalbedrag van alle clubsympathisanten wordt bij elkaar opgeteld en aan het eind van seizoen zal het gespaarde bedrag worden gestort op het rekeningnummer van uw voetbalclub, dat bekend is bij de KNVB.

Bovendien behoudt u (en iedere clubsympathisant) het werkelijk gespaarde saldo en kunt u doorgaan met het individueel sparen voor mooie cadeau’s en aanbiedingen.

Wat moeten clubsympathisanten doen?

Tanken en sparen bij Total! Zo makkelijk is het.

Wanneer men de gratis TOTAL Clubcard ophaalt bij een Total tankstation (of al spaarder is), deze spaarpas minimaal één keer gebruikt, dient men vervolgens de spaarpas online te registreren. Hierbij kan men aangeven voor welke voetbalclub hij/zij spaart. Na het selecteren van onze voetbalclub gaat de teller voor onze voetbalclub lopen!

Dus hoe meer clubsympahtisanten, hoe meer dit voor onze club oplevert. Voor meer info, ga naar:http://senioren.voetbal.nl/totaal-clubactie.

 Heeft iemand interesse in een pas laat dit dan even weten via secretaris@svvh.nl